logo

Osobní údaje

Souhlas se zpracováním osobních údajů


V souvislosti s poskytnutím příspěvku (daru) v rámci veřejné sbírky konané Nadačním fondem Dvojka srdcem, se sídlem náměstí Míru 600/20, 120 00 Praha 2, IČO: 067 87 541, který je zapsán v nadačním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze pod sp. zn. N 1584 (dále také jen „nadační fond“), tímto
uděluji
nadačnímu fondu jako správci svůj výslovný, svobodný a vědomý souhlas ve smyslu ustanovení § 4 písm. n) zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů (dále také jen „zákon č. 101/2000 Sb.“), se zpracováním osobních údajů, a to takto:

1.  Svoluji k tomu, aby nadační fond informoval o příspěvku, který jsem poskytl/a, na svých internetových stránkách www.dvojkasrdcem.cz tak, že uvede mé jméno, příjmení a částku poskytnutého příspěvku, toto svolení uděluji na dobu 10 let,
2.  Svoluji k tomu, aby nadační fond zpracovával osobní údaje v rozsahu, ve kterém jsem mu tyto údaje poskytl/a, v evidenci dárců (přispěvatelů), toto svolení uděluji rovněž na dobu 10 let,
3.  Svoluji k tomu, aby nadační fond informoval o příspěvku, který jsem poskytl/a v rozsahu údajů dle bodu 1 také ve své výroční zprávě, včetně jejího zveřejnění, toto svolení uděluji na dobu existence nadačního fondu.
Účelem zpracování osobních údajů je vedení evidence poskytovatelů příspěvků (darů) pro účely další činnosti nadačního fondu, zejména pro informování veřejnosti o vývoji veřejné sbírky, pro plnění požadavků přispěvatelů (dárců) na vystavení potvrzení o poskytnutí bezúplatného plnění (daru), pro zpracování výroční zprávy a pro účely kontroly činnosti nadačního fondu.
Potvrzuji, že jsem byl/a v souvislosti s udělením souhlasu ke zpracování osobních údajů nadačním fondem jako správcem poučen/a o tom, že udělení souhlasu je dobrovolné, a rovněž informován/a o tom, že osobní údaje bude zpracovávat pouze tento nadační fond jako správce, a to jak manuálně, tak s využitím počítače, a že nadační fond může osobní údaje zpřístupnit osobě, která pro něj bude zajišťovat správu uvedených internetových stránek.
Byl/a jsem dále v souladu s ustanovením § 11 zákona č. 101/2000 Sb. informována o tom, že mám právo:

Celkem75 001 Kč
1 000,- 09.08.2019 Dárce
400,- 25.07.2019 Dárce
2 000,- 16.07.2019 Maxik a Aida Burchardt
400,- 15.07.2019 Jan Feit
200,- 15.07.2019 Jan Feit
2 000,- 12.07.2019 Lucie Pechová
500,- 10.07.2019 dárce
100,- 10.07.2019 dárce
100,- 10.07.2019 dárce
100,- 10.07.2019 dárce
100,- 10.07.2019 dárce
500,- 10.07.2019 dárce
3 000,- 09.07.2019 Klára Hájková
2 000,- 09.07.2019 dárce
500,- 09.07.2019 dárce
500,- 17.06.2019 dárce
500,- 17.05.2019 dárce
2 000,- 26.04.2019 Andrea Horáková
1 000,- 26.04.2019 Andrea Horáková
500,- 11.04.2019 Dárce
3 000,- 10.04.2019 Lucie Pechová
1 000,- 10.04.2019 May Khalife
500,- 05.04.2019 Dárce
1 000,- 04.04.2019 Dárce
1 000,- 04.04.2019 Dárce
200,- 26.02.2019 Milan Vávra
1 000,- 06.02.2019 Vendula Zajícová
500,- 06.02.2019 Mirka Zittová
500,- 06.02.2019 Katarina Korzova
1 000,- 06.02.2019 Robert Lauda
300,- 05.02.2019 Hana Bojková
300,- 04.02.2019 Alena Zdráhalová
1 000,- 04.02.2019 Lucie Pechová
300,- 21.01.2019 Tomáš F
200,- 11.01.2019 dárce
2 000,- 09.01.2019 Lucie Pechová
1 500,- 21.12.2018 Jeník B.
1 500,- 21.12.2018 Péťa G.
1 501,- 21.12.2018 Míša P.
12 500,- 07.12.2018 soudci Obvodního soudu pro Prahu 2
10 000,- 17.10.2018 anonymní dárce
3 000,- 08.10.2018 Lucie Pechová
1 000,- 08.10.2018 Jan Čeřovský
300,- 25.09.2018 anonymní dárce
200,- 21.09.2018 anonymní dárce
1 000,- 17.09.2018 Robert Lauda
1 500,- 13.09.2018 Martina K.
1 000,- 22.08.2018 Eliška Z.
5 000,- 13.07.2018 Jan Korseska
2 000,- 30.04.2018 Martin Ž.
800,- 19.04.2018 Lukáš, Lucka, Kačenka a Kristinka
1 000,- 19.04.2018 Lenka Mottlová

Zakladatel nadačního fondu
zakladatel

NAŠI PARTNEŘI A DÁRCI

Národní  dům na VinohradechGordicSpartan GymIBRS - International Business & Research Services s.r.o.